Prețurile afișate sunt prețurile de bază. Prețurile pot să difere în funcție de locație. Vă mulțumim!

Electroterapie

    Electroterapia reprezinta folosirea curentului electric (curenti redresati, de joasa, medie si inalta frecventa) sau a campului electrostatic in scop terapeutic.
Tip:
Cod Produs: CI Ai nevoie de ajutor? 0747100182
  • Descriere
  • Review-uri (0)
    Curentii electrici, folositi in parametrii (frecventa, intesitate, putere, durata aplicarii etc.) optimi patologiei de tratat pot avea importante efecte antialgice, antiinflamatoare, resorbtive, antiedematoase, de imbunatatire a metabolismului si a circulatiei locale, de stimulare nervoasa si musculara, efect caloric si altele.
    Cea mai utila si acceptata metoda de clasificare a curentilor electrici aplicati in tratamentul de recuperare este in functie de frecventa – curenti de joasa, medie si inalta frecventa.
    1. Curentii de joasa frecventa – curentul faradic, diadinamic, TENS, Trabert si curentul exponential
    2. Curentii de medie frecventa – CIF si curentii rusesti
    3. Curentii de inalta frecventa – campuri electromagnetice, SIS
    Contraindicatii generale ale electroterapiei: tumori, metastaze, sarcina, infectii locale sau sistemice

    Curentii de joasa frecventa:
1.    Curentul Diadinamic (MF = monofazat fix/ DF = diafazat fix), unde DF are efect antialgic si MF efect excitomotor. Perioada Scurta (PS), cu efect excitomotor si Perioada Lunga (PL), cu efect antialgic si miorelaxant. PS = 1 sec. MF + 1 sec. DF. PL = progresiv de la MF la DF
2.    Curentii exponentiali – reprezinta impulsuri de curent folosite in terapia de electrostimulare a musculaturii denervate/patologic inervate.
3.    TENS este stimularea nervoasa electrica transcutanata ce functioneaza pe pricnipiul teoriei portii pentru durere, TENS are importante efecte antialgice dar si electrostimulante.

    Curentii de medie frecventa: 
4.    Curentul interferential (CIF) – rezulta din interferenta a doi curenti alternativi de medie frecventa cu amplitudine constanta si frecventa diferita. In functie de setarile M(manual) si al S(spectrului), CIF poate avea efecte excitomotorii, miorelaxant sau antialgic in ordinea crescatoare a frecventei
CIF este recomandat in hernia de disc lombara, gonartroze, PSH, epicondilite

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L-V 07:00-21:00

0747100182 office@msnlifeservices.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!