Prețurile afișate sunt prețurile de bază. Prețurile pot să difere în funcție de locație. Vă mulțumim!

Testimoniale

Un proces rapid si eficient. Am fost programata dupa 3 zile de la apelul telefonic, iar dupa consultatia domnului doctor Lungu am fost diagnosticata cu cotul tenismenului. Am urmat un program de 2 saptamani de fizioterapie si kinetoterapie, dar am si achizitionat la recomadarea dl dr. Lungu o orteza speciala pentru a o purta atunci cand solicit mana. Sunt foarte multumita de intreaga echipa si procedurile pe care le-am efectuat in cadrul clinicii. 

Bajenaru Mihaela

O echipa minunata! Am doar cuvinte de lauda pentru toata echipa MSN. Tatal meu a suferit un accident vascular in luna octombrie 2021, iar din ianuarie 2022 merge lunar pentru un program de 10 zile de recuperare. Desi in prima faza, nu se poate deplasa singur si avea nevoie in permanenta de cineva, acum este independent si se poate descurca fara probleme. Totul datorita clinicii msn life.

Gramatovici Iulia

Din fericire, nu am avut nevoie de recuperare medicala, insa de aproximativ un an merg saptamanal la masaj pentru reflaxare. Ii multumesc domnului Mirel ca de fiecare plec relaxata si are niste maini magice! Felicitari intregii echipe pentru profesionalism si devotament!

Dobre Alexandru

La recomandarea medicului de familie am ajuns in clinica de recuperare din Vidra. La indrumarea medicului specialist al clinicii am facut un pachet de 10 zile de fizio si pot spune ca dupa a2a zi durerea se diminuase , iar in a6-7a zi durerea a disparut complet. Recomand cu tot dragul clinica, personalul este ft bine pregati...oameni care muncesc cu zambetul pe buze.

Teodorescu Mihaela

Va puteti imagina ca o asemenea minunatie exista in Sintesti? O clinica super moderna cu aparate de ultima generatie si cu personal medical, tanar dar experimentat, de o amabilitate care iti umple sufletul de bucurie si care picura alinarea peste toate durerile! Eu am descoperit-o in urma cu o saptamana! Am trait o saptamana fantastica! Si nu exagerez! Calcati pragul acestei clinici si nu veti regreta! Asemenea locuri sunt raritati! Felicitari Marius pentru asemenea initiativa! Felicitari intregului personal medical!

Medeleanu Elena

Suport clienti L-V 07:00-21:00

0747100182 office@msnlifeservices.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!